EcoSouLife

ECO we de zorg voor het milieu en streven naar een positief effect in de richting van onze planeet te maken door het aanbieden van haalbare ecologische producten.

SOUL onze acties zijn van onze 'ziel' - die we over het leveren van oplossingen die nooit ons milieu schaden hartstochtelijk bent.

LIFE te helpen vorm aan de toekomst die we producten die wereldwijd toegankelijk en een deel van de dagelijkse levensstijl voor elke persoon zijn te creëren.

EcoSouLife is een milieuvriendelijk bedrijf, met trots produceren van producten die veiliger zijn voor mij en veiliger voor de planeet.

Onze producten zijn ecologisch duurzaam en met een toegankelijke prijs punten. Ons doel is om grote retailers over de hele wereld aan te moedigen om te zetten in biologisch afbreekbaar en biodisposable producten voor hun klanten, terwijl nog het leveren van innovatieve, moderne en toonaangevende ontwerpen.

Door samenstelling van milieu vriendelijke grondstoffen zal EcoSoulife, en je zou het begraven, binnen 2-3 jaar volledig zijn afgebroken.

VARG Outdoor&Travel is sinds 2015 dealer van dit mooie, functuionele en milieu vriendelijke servies.

Geen producten gevonden...