Over ons

Avonturiers kiezen ervoor om meer op zichzelf aangewezen te zijn in hun vrije tijd en vakanties. De omstandigheden mogen primitiever, de beleving mag intenser, de omgeving mag spannender, eenvoud en uitdaging staat voorop. Outdooractiviteiten als walking-hiking, bushcraft, outdoor cooking, kanoën, of 4x4 excursies. Deze activiteiten zijn het uitgangspunt van VARG Outdoor & Travel. Met onze webwinkel en showroom willen we die mensen bereiken die bewust kiezen voor het outdoorleven.

Door een ruim assortiment van materialen aan te bieden hopen we op elk gebied te kunnen voorzien in de wensen van de klant bij zijn/haar keuze van outdooractiviteit.

Ervaring heeft geleerd dat alleen hoogwaardig kwalitatieve materialen geschikt zijn voor dit buitenleven. Daarom levert VARG Outdoor & Travel veelal Scandinavische merkartikelen die aan deze strenge eisen voldoen!

Wij zijn importeur van:

- Woodsknife, handgemaakte Puukko uit Finland zijn. Gemaakt door H.J. Merimaa, puukko maker in de derde generatie. (Benelux)

- mKettle, dé outdoor waterkoker voor de hiker en backpacker. (Benelux-Duitsland)

- Ghillie Kettle, dé outdoor waterkoker, diverse modellen geschikt voor elk avontuur! Van 4x4 tot hiking of kano tocht...(Benelux-Duitsland)

Exclusief dealer van:

Tentipi® tenten uit Zweden. (Official Tentipi Shop)

- Wolf Camper uit Denemarken.

- Frontier Stove uit UK.

- Camp Cover uit Zuid-Afrika

- Envirofit stoves uit U.S.A.

Met vriendelijke groet,

VARG Outdoor&Travel

John en Sandra Schoeber